Servicii de transport mobila pentru locuinte si firme in Bucuresti

Firma transport mobila in BucurestiFirma de transport, cu o experienta de 4 ani in domeniu, va ofera la preturi ieftine, servicii de transport mobila pentru locuinte si firme, in Bucuresti sau in Romania, in conditii avantajoase.

Firma noastra cu domiciliu’ in Bucuresti, va sta la dispozitie cu un transport, atat in cazul achizitionarii cat si in cazul mutarii ori evacuarii de mobila veche (aruncat la groapa). Si, din dorinta de a va oferi un serviciu de transport mobilier complet, va asiguram chiar si personal calificat la manipulare mobila ori alte bunuri.

Autoutilitare de transport

In functie de necesitatile dumneavoastra, punem la dispozitie urmatoarele autoutilitare de transport marfa, mobila, din Bucuresti catre orice locatie interna in RO.

duba-de-3,5-tone

Autoutilitara 1.5 tone.

autoutilitara descarcare laterala 3.5 tone

Autoutilitara 3.5 tone

camion 7 tone cu lift

Camion 7 tone cu lift

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Personal manipulare mobila

Odata ce ati optati pentru un serviciu de transport in Bucuresti sau in tara, cu personal la manipulare mobila inclus, nu va trebui sa va faceti griji in privinta mobilierului ori a modului de lucru a acestora. Tot personalul pe care-l detinem, are o experienta vasta in servicii de manipulare si trateaza bunurile dumneavoastra ca si cum ar fi ale lor.

Servicii montari-demontari mobila

Deseori, in astfel de servicii, mai este nevoie si de montari-demontari mobila pentru usurinta evacuarii ori montarea acesteia dupa achizitionare. Si, pentru a va oferi un serviciu de transport mobila complet, ne-am echipat corespunzator pentru a va putea fi de folos si in aceste situatii. Toate aceste servicii auxiliare, va sunt puse la dispozitie atat local, in Bucuresti cat si oriunde in tara.

Transport mobila veche (evacuare)

In cazul in care detineti mobila veche, si sunteti interesat de un transport in siguranta, noi suntem solutia ideala. Autoutilitarele sunt prevazute cu chingi pentru asigurarea pieselor de mobila veche de eventualele socuri ce pot aparea pe durata transportului.

Echipa noastra, va poate fi de folos chiar si in situatiile cand inlocuiti mobila veche cu una noua si pe cea veche o doriti transportata la groapa, evacuata.
Alegeti un transport de mobila veche ori alte bunuri fragile, in conditii sigure si la preturi accesibile, exact pe gustul dumneavoastra.