Firma de mutari mobila in Bucuresti

servicii mutari mobila BucurestiDaca sunteti in cautarea unei firme de transport, pentru a va ajuta cu servicii profesionale de mutari mobila Bucuresti sau in Romania, noi suntem solutia avantajoasa. Fie ca este vorba de mutari apartamente, firme, sedii ori birouri, putem face ca mobila ori alte bunuri ale dumneavoastra, sa ajunga rapid si intacte, la domiciliul dorit.

Pentru acest tip de servicii, firma noastra de mutari, pune la dispozitie autoutilitare de transport mobila, de 1.5, 3.5 si 7 tone(cu lift), pentru a va fi de folos indiferent de capacitatea de mobilier / bunuri avuta. Pe langa acest aspect, autoutilitarele de mutari mobila, sunt echipate cu chingi, ce au rolul de mentinere a mobilierului intr-un punct fix pe toata durata transportului.

Autoutilitare de mutari mobilier

Pentru serviciile de mutari mobilier in Bucuresti ori intern, punem la dispozitie urmatoarele autoutilitare.

duba-de-3,5-tone

Autoutilitara 1.5 tone.

autoutilitara descarcare laterala 3.5 tone

Autoutilitara 3.5 tone

camion 7 tone cu lift

Camion 7 tone cu lift

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Servicii mutari mobila

De veti opta pentru servicii mutari mobila de la noi, nu va trebui sa va faceti griji in privinta timpului, daca doriti ca serviciul de mutare sa decurga rapid. Indiferent ca va fi vorba de servicii mutari firme, birouri ori chiar apartamente cu 3 camere, putem pune la dispozitie suficient personal la manipulare mobila pentru ca serviciul de mutare sa decurga rapid.

Pe langa acest aspect, echipa noastra este instruita pentru a va fi de folos chiar si cu servicii montari-demontari mobila. Astfel, nu veti mai fi nevoit sa apelati la diverse persoane, pentru a va ajuta cu fiecare serviciu in parte.
Iar, pt. a ne asigura ca mobilierul dumneavoavoastra nu va avea de suferit pe durata transportului, va asiguram la cerere, infolierea acestora pt. un plus de siguranta pe durata cursei.

Apeleaza la firma noastra de mutari, pentru a beneficia de un serviciu de mutari mobila complet, rapid si la pret accesibil.

Pret mutari locuinte Bucuresti si Intern

Pretul unor servicii de mutari locuinte in Bucuresti sau intern, variaza in functie de distanta parcursa, durata de stationare si numarul de etaje de coborat / urcat cu mobila ori alte bunuri pe scari. Pe langa acestea, la pret, se mai adauga costuri suplimentare daca doriti si servicii auxiliare de demontari ori montari mobilier in noua locuinta.

Pentru mutare de locuinta din Bucuresti, catre o alta locatie interna in Romania, ce depaseste 200 de km dus, pretul se calculeaza pe km, dus-intors (1.3ron / km) + serviciile de manipulare si montari(daca este cazul).

Pentru a afla un pret cat mai exact pt. serviciile de mutari mobila pt. locuinta in Bucuresti ori intern, recomandat este sa ne contactati. Insa, o puteti face si la sectiunea preturi ori cerand o estimare de cost la pagina contact.